Concurenţă fără competenţă: De ce au ratat contracandidații doctorului Daina posturi la Spitalul Municipal din Oradea

Concursurile pentru angajările în Spitalul Municipal din Oradea au devenit atât de exigente încât au ajuns să excludă orice mişmaş, cât de mic, chiar şi cu acoperire legală, fapt care are o legătură şi cu Bihorel.

Motivul? Astă-toamnă, nepotolitul personaj arăta că soţul directoarei medicale a Spitalului Judeţean, Lucia Daina, care până atunci fusese medic de familie la Ţeţchea, a reuşit să câştige un concurs pentru un post de anestezist la Maternitate, dar numai după ce i s-a făcut „pârtie” prin retragerea celor doi concurenţi înscrişi, comisia de concurs fiind formată din universitari de la Timişoara, centrul unde favoritul, Cristian Daina, tocmai îşi făcuse specializarea.

Tot Bihorel a aflat că, drept „despăgubire”, celor doi concurenţi care s-au dat la o parte li s-a promis că vor fi angajaţi la începutul acestui an la Spitalul Municipal, numai că nu s-a mai putut. Luna trecută, managerul Dacian Foncea a scos la concurs două posturi, pe care s-au înscris cinci concurenţi, dar a invitat în „juriu” universitari de la Cluj, ceea ce nu a avantajat deloc pretendenţii, ba dimpotrivă.

Unul dintre ei nici nu s-a mai prezentat, iar ceilalţi patru au fost picaţi cu toţii, pentru slaba pregătire! Baiul e că Municipalul chiar are nevoie de anestezişti, aşa încât concursul va fi reluat, dar cu aceeaşi comisie „drăcoasă” de la Cluj, ceea ce înseamnă că viitorii concurenţi ar trebui să nu mai viseze la nicio combinaţie, ci să pună temeinic burta pe carte…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Jony | 20 februarie 2019 15:10

    Si pt postul de mediu de la spitalul Gavril Curteanu? La interviu nu prea s-a tinut cont de raspuns si vechime, asa am auzit