Promovată, nu concediată: În ciuda dovezilor de plagiat, universitara Daniela Ionescu e „pedepsită” cu o promovare

Rectorul Constantin Bungău a dosit în sertare decizia Consiliului Naţional de Etică din 2012 care a stabilit negru pe alb că, dovedită în instanţă pentru plagiat şi chiar condamnată penal pentru această faptă, universitara Daniela Ionescu trebuia dată afară din instituţie.

Cu toate acestea, Facultatea de Inginerie Energetică şi Management Industrial se pregăteşte nu s-o zboare, ci s-o promoveze pe doamna conferenţiar, care printre multe alte calităţi o are şi pe aceea de soţie a liderului sindical din Universitate.

Pe statul de funcţii al facultăţii pentru acest an de învăţământ, numele Danielei Ionescu apare ca propunere pentru ocuparea unui post de profesor vacant din Departamentul de Textile.

Decizia s-ar fi luat fără consultarea membrilor Departamentului, motiv de ceartă între aceştia. Bihorel nu se miră însă deloc că Universitatea vrea s-o promoveze pe madam Ionescu: în fond, graţie unora ca ea şi-a căpătat renumele de Sorbonică.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ceta | 23 octombrie 2015 10:54

    Securista

    Cum dracu a ajuns conferentiar securista care raspundea de noi, de Confectii, de Miorita si de fabricile de incaltaminte? Raspundea in sensul ca misiunea ei principala era sa faca rost de costume la pret de nimic pentru securisti si altii ca ei. Asta educă tanara generatie?! Atunci stim ce viitor ne asteapta…