Cu ultimele puteri, antrenorul FC Bihor şi-a dat demisia

Jucătorii de la FC Bihor nu au plecat în deplasare pentru că jumătate dintre ei, din cauza foamei, nu au mai avut puterea să urce în autobuz. Imediat, antrenorul Gheorghe Silaghi şi-a anunţat demisia.

Întrebat de ce a făcut acest gest atât de târziu, a explicat că, neplătit fiind de jumătate de an, nu a putut să-şi descleşteze fălcile din cauza spasmelor.

Norocul lui a fost că, profitând de neatenţia unei asistente de la Spitalul de Urgenţă, a beneficiat de o perfuzie care l-a mai întremat. Silaghi a declarat că oricum vrea să mai rămână în cadrul clubului, ceea ce nici nu este prea greu pentru că, slăbit fiind, încă nu se poate deplasa acasă pe propriile picioare.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale