Popa Cornel a plecat de o săptămână pe drumul de Beiuş (VIDEO)

Preşedintele Consiliului Judeţean a plecat, împreună cu un pâlc de jurnalişti, pe drumul Oradea-Beiuş, ca să arate starea mizerabilă a acestui drum.

Din păcate a trecut deja o săptămână şi nu se ştie nimic despre soarta membrilor expediţiei. Forţele aeriene au trecut la căutarea celor dispăruţi, dar nu au după ce se ghida, pentru că între timp a dispărut şi drumul DN76.

Singura soluţie este punerea în funcţiune a radarului de la Deveselu care ar putea oferi date despre ziariştii plecaţi în documentare. ONU a cerut mobilizarea exemplară a comunităţii internaţionale pentru ajutorarea băştinaşilor, blocaţi în casele lor de şanţurile făcute de constructori.

În tot acest timp, CNADNR susţine că situaţia e sub control şi că firmele vor asfalta drumul cu pricina în mai puţin de 15 minute de la primirea ordinului de începere a lucrării.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de ferfeleaga | 6 octombrie 2015 15:07

    apoi voi sunteti in defazaj … ultima stire pe burtiera e ca guvernul a trecut in secolul vitezei si a adoptat o HG care decreteaza ca tronsonul Oradea-Beius va fi primul drum wireles din Romania, respectiv tronson de test pentru circulatia virtuala, urmand sa fie instalate si portaluri aparate de klingonieni, pentru teleportarea refugiatilor pe sub gardul Ungariei

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale