Politică în caricatură: Gardul creșei din Sântandrei a ajuns subiect de… bancuri (FOTO)

Isprăvile unui primar pot deveni sursă de inspiraţie artistică. La o săptămână după ce au dezvăluit că edilul-şef din comuna Sântandrei, Ioan Mărcuş, are apucături de „faraon” fiindcă împrejmuirea creşei din localitate va fi făcută cu un gard care costă 85.000 euro, USR-iştii bihoreni au inaugurat în propriul sediu din strada Republicii o expoziţie de caricaturi şi montaje foto inspirate de acest subiect.

Una dintre lucrări, de pildă, prezintă un gard aurit à la Becali ce protejează un edificiu care seamănă cu o puşcărie, în alta autorul pretinde că are dovada faptului că edilii din Sântandrei ar fi fost în vizită la Marele Zid Chinezesc, şi anume două bilete de avion, iar o alta prezintă clădiri futuriste de prin Dubai botezate „creşa, grădiniţa şi căminul cultural”, cu mesajul „Salutări din Sântandrei”.

Personal, lui Bihorel cel mai mult i-a plăcut un desen ce înfăţişează un astronaut care primeşte instrucţiuni înainte de a pleca în spaţiul cosmic: „Ca reper vizual foloseşti zidul creşei Sântandrei”.

Vezi mai jos cum arată!

 

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Unu | 19 martie 2018 02:01

    Intelegem asadar ca aceia din USR, anti-crestini, pro-deviatii comportamentale si atei vor totusi musulmani. Anti-nationali, ant-armata si aparare. Dar vor sa importe masiv populatii migratoare, neglijand riscul terorismului si a dificultatilor culturale si de integrare. Cateva mii de violuri si hartuiri sexuale, ce mare lucru….