Plăceri lumeşti: Preotul ortodox din Sarcău se laudă cu un Merţan şi cu Bianca Drăguşanu pe Facebook (FOTO)

Un preot ortodox din Bihor are obiceiuri cât se poate de lumeşti, după cum se vede pe pagina de Facebook a parohului din Sarcău, Alexandru Ciucle, care şi-a pus o poză de profil ca un adevărat „şmecher”, cu ochelari de soare şi proţăpit la volanul unui Mercedes.

Un amic i-a sugerat să-i scrie lui „Doamne-Doamne” să-i aducă şi lui un Merţan clasa C, dar slujitorul Domnului a răspuns că „în perioada asta nu se poate”, căci Dumnezeu este în… vacanţă!

Printre imagini de la diverse slujbe, tânărul popă a pus pe Facebook şi un album numit „vedete”, în care apare pozat alături de cucernici precum Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu şi Gigi Becali. Un alt prieten l-a atenţionat pe Ciucle: „Băi, părinte, te-ai cam apropiat de Satana”, dar părinţelul i-a replicat: „Las’ că nu-i dracu’ chiar aşa negru”.

Printre preferinţele lumeşti, parohul a etalat şi „Un show păcătos”, emisiune pe al cărei forum a şi comentat talentul lascivelor dansatoare ale lui Dan Capatos. Date fiindu-i pasiunile, Bihorel îl sfătuieşte ca măcar acum, în Postul Crăciunului, să comute mai des pe Trinitas, că în rest ştie toată lumea celebra zicere cu „fă ce zice popa, nu ce face popa”!

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de dac | 3 ianuarie 2015 19:39

  Daca s-ar limita toti preotii la aceste ”placeri lumesti ” expuse aici, ar fii raiul pe pamant.

 2. >> Postat de ciuciu | 29 decembrie 2014 18:35

  PARINTE SE VEDE CA SUNTETI UN CUMINTE SI BINE CRESCUT .CRED CA V/IA PLACUT SI SCOALA ,,,,,,, PE DI/N ARFARA.SI IO TAT LA DUMETA MA SPOVEDESC.

  • >> Postat de dac | 31 decembrie 2014 02:51

   Cine a scris acest articol a venit cu ceva ”tare de tot” ca altfel era dat afara de la ziar.E usor sa scrii de un om care isi expune viata privata la indemana tuturor.Mai bine ai fi scris de preotii pedofili,homosexuali,escroci si nesatui de bani,nicidecum de un biet preot cu 12 enoriasi de la Sarcau.Slab si fara curaj ziarist.