Patronii Fabricii Zahărul ne lasă un gust amar

Nici nemții nu mai sunt ce au fost pe vremuri! Proprietarii fabricii de zahăr au decis să-și ia tălpășița din Oradea așa că au început, pe furiș, demontarea fabricii, fără să aibă autorizație pentru asta.

Oamenii au renunțat la business pe motiv că nu câștigau suficient și asta poate fi de înțeles când e vorba de o afacere privată.

De neînțeles este modul în care au vrut să ne lase amintiri de neuitat, gen: bazine cu substanțe poluante, cantități entuziasmante de acizi și alte mizerii, care rămân după fiecare mutare.

La ora la care scriu, proprietarii se tăvălesc de râs pentru că tocmai au primit o amendă de la Garda de Mediu de nici 25 de mii de euro.

Păi, dacă așa ieftini suntem la amendat, cred că ne vom trezi cu acid adus și de la alte fabrici de ale lor, aflate în curs de dezafectare.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale