Amendă pentru blesteme: O orădeancă s-a ales cu amendă pentru că i-a „suduit” pe polițiștii locali

S-a întâmplat la Oradea, iar cea păţită a fost o localnică supărată pe un echipaj al poliţiştilor locali care a sancţionat-o cu o amendă de 150 lei pentru că parcase pe un spaţiu verde.

„Bată-vă Dumnezeu, o să aprind lumânări pentru voi la biserică, o să ne mai vedem noi şi o să vedeţi voi!”, le-a aruncat femeia, motiv pentru care agenţii i-au mai tăiat încă o amendă, de 1.000 lei, de astă dată pentru pentru expresii jignitoare, ameninţări şi injurii.

Supărată, orădeanca a contestat sancţiunea în instanţă, pretextând că oamenii legii n-au înţeles bine ce  spusese, sensul cuvintelor ei fiind, chipurile, cu totul altul: ,,Aşa să vă ajute Dumnezeu, doar nouă ne daţi amendă”.

Explicaţia n-a ţinut, însă, la Judecătoria Oradea, unde un magistrat a dispus doar reducerea la jumătate a amenzii, pe considerentul că e puţin probabil ca agenţii să fi minţit în procesul verbal de contravenţie şi să fi trecut cuvinte pe care femeia nu le-ar fi rostit în realitate.

Aceasta mai are posibilitatea să conteste soluţia la Tribunalul, iar Bihorel o sfătuieşte ca între timp să aibă grijă pe unde parchează. Nu de alta, dar de amenzile împărţite de poliţiştii lui Bolojan nu te scapă nici blestemele, ba nici măcar Dumnezeu!

 

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de moşu | 12 august 2018 05:54

    De aici,se poate ajunge la concluzia că diftongul „Vorba zboară” e nu doar o teroemă,ci un mare postulat!Cred că acea femeie trebuia să dea în scris prin notar ceea ce le-a adresat,,,,,nu???;)))))Şi dacă agenţii nu au minţit….de ce i-a fost redusă amenda?

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale