Pasztor, voiajorul: Președintele Consiliului Județean o ține din excursie în excursie

Călătorului îi şade bine cu drumul, sună o veche zicală românească, potrivită însă şi preşedintelui UDMR-ist al Consiliului Judeţean, Pasztor Sandor.

După ce anul trecut s-a plimbat de trei ori în Italia, ba cu ocazia unui târg de turism, ba pentru comemorarea soldaţilor ardeleni morţi în Alpi în Primul Război Mondial, dar şi la Budapesta, pentru Congresul FIDESZ, Pasztor şi-a păstrat şi anul acesta apetitul pentru voiaje.

Bihorel a aflat că în prima decadă a lui Mărţişor, şeful Bihorului a mai dat o fugă la Budapesta, la târgul Karpat Expo organizat de Camera de Comerţ a Ungariei pentru a promova firmele exportatoare din această ţară, iar luna viitoare, după ce se întoarce de la Dublin, unde are discuţii cu oficialii Ryanair, va pleca într-o delegaţie în China, al cărei scop încă este neclar.

Toate, fireşte, pe banii instituţiei. Departe, totuşi, ca Bihorel să creadă că elnők-úr ar comite vreo faptă naşpa: în fond, cât timp e plecat şansele ca judeţului să i se întâmple ceva rău scad direct proporţional cu durata absenţelor.


*
*