Uluitor, deputatul PSD Dumitru Gherman vorbește!

Pe mine nu m-a surpins ce tâmpenii a spus deputatul PSD Dumitru Gherman Muncitorul la un post de televiziune. Pe mine m-a surprins că vorbește, ceea ce demonstrează justețea deciziei rafinatului intelectual Ianoș Mang de a-și face echipă numai cu oameni unu și unu.

Sigur că s-ar putea spune multe despre inteligența PSD-iștilor care violează cu sălbăticie și permanent nefericita limbă română. La Muncitorul nu se pune problema de minte, că el, ca fost secretar de partid la Sinteza, știa cum se minte.

M-a înduioșat însă reacția lui la caznele pe care l-a suspus o reporteriță. A spus că dacă fiica lui ar fi fost așa de impertinentă, nu ar mai fi chemat-o Gherman. Păi de ce e obligatoriu să o cheme numai Gherman? Poate o cheamă șeful ei la serviciu, care precis că nu se numește Gherman sau o cheamă Mang să o roage să-l ascundă undeva pe tăică-su.

Vai, vai, Muncitorule, cum n-ai avut tu dibăcia să te pierzi în peisaj și să deschizi gura în Parlament numai când îți intromisionezi cafeaua de dimineață… E păcat că un intelectual de elită cum e Gherman – școlit în prag de andropauză la celebra facultate de Mediu care e, se vede, fără remediu – e terfelit și, odată cu el, județul nostru.


*
*