Pásztor la secret: Primăria Sălard refuză să spună cine i-a ridicat căsoiul de vacanță președintelui CJ Bihor

Ce nu face un primar de comună, mai ales dacă-i din UDMR, ca să nu-l supere pe elnők-ul Consiliului Judeţean, Pásztor Sándor?

Luna trecută, în baza Legii privind informaţiile de interes public, BIHOREANUL a solicitat Primăriei Sălard să comunice denumirea firmei care i-a proiectat şi a celei care i-a construit lui Pásztor căsoiul de vacanţă pe malul lacului din Sântimreu, pe vremea când acesta conducea Administraţia Bazinală de Apă Crişuri.

În loc să dea informaţiile complete, instituţia a răspuns ziarului doar pe jumătate, transmiţând că proiectarea palatului a făcut-o Romaqua, firmă de altfel furnizoare de lucrări hidrotehnice, dar nu şi cine a făcut construcţia. În motivarea refuzului, primarul Nagy Miklos a susţinut că nu deţine aceste date, ba mai mult, că informaţia ar fi confidenţială, invocând… regulile referitoare la protecţia datelor personale.

Asta chit că informaţiile despre o firmă nu sunt, evident, date personale, iar un reprezentant al Primăriei a participat la recepţia lucrărilor, ca să nu mai vorbim că beneficiarul era obligat să afişeze aceste date. Dar na, cum să-l fi supărat bietul edil comunal pe ditamai groful judeţean?!

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Un salrdean | 15 august 2019 21:53

    Ar trebui să veniți să vedeți și ce se întâmplă cu , gazele de șist în zona Sălard, nu ne anunță nimeni, numai vedem panglici și ceva dispozitive pe terenuri + o grămadă de mașini (mașini de teren) cu numere de Serbia și Timiș. Ar trebui sa incepeti ceva articole în legătură cu asta , sa se informeze bihoreni, nu cumva sa se încerce o mușamalizare.

  2. >> Postat de Gal Eleonora | 14 august 2019 09:24

    Cite mosii si palate din bani de la buget.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale