Pásztor închide spre Europa

Acum doi ani, când nu-și mai încăpea în piele de mândrie că vin avioane pe aeroportul nostru, Pásztor Sándor a lansat un slogan inept, „Deschidem spre Europa”, tradus probabil din maghiară în română cu ajutorul lui Google translate.

Ei bine, a venit și momentul în care Sándor închide spre Europa! Era de domeniul evidenței că, cu o troică la Consiliul Județean – care, în loc să facă administrație, se ocupă de politică și mișmașuri – nu se pot obține rezultate notabile.

Pe mine chiar nu mă interesează că unul ca alde Pásztor își face imaginea țăndări sau că Mang Ianos confirmă încă o dată propria impotență profesională.

Ceea ce este revoltător e faptul că, deși nu-s în stare de nimic, nici nu vor să-i lase pe alții să facă treabă. Acum au ocazia să-i dea lui Bolojan un pion otrăvit. Să-i dea aeroportul pe mână, poate că primarul își va rupe gâtul!

Numai că politrucii de duzină din Consiliu nu se riscă, pentru că dacă Bolojan urnește lucrurile s-ar putea să se supere Debreținul…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Gal Eleonora | 6 martie 2019 09:39

    Exact: Debretinul, tinta consolidarii spectaculoase gindita si promovata de cei mai sus mentionati. Scrisesem despre astaq pe facebook. De la o posta se simte duhoarea de rahat politic ce inmiresmeaza consiliul judetean. Ei bine, este cazul sa chemam salubritate.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale