Pásztor călătorul: Președintele Consiliului Județean Bihor continuă excursiile pe bani publici

La doi ani după preluarea conducerii judeţului de către preşedintele Pásztor Sándor, apetitul acestuia de a călători pe banii bihorenilor nu mai e un secret pentru nimeni.

La începutul anului, elnők-ul și-a plătit din fondurile instituţiei o „delegaţie” la Budapesta în interes de partid, pentru a participa la Congresul FIDESZ, partidul lui Viktor Orbán, apoi a dat peste 1.100 euro pentru o călătorie eșuată la Dublin ca să „negocieze” cu Ryanair fără nicio finalitate de vreme ce compania şi-a păstrat decizia de a părăsi Aeroportul din Oradea, iar în mai a tocat peste 2.000 euro pentru a călători în China sub pretextul IE Expo China Environmental Technology, un târg despre gestionarea deșeurilor, apei și solului, tot fără niciun rezultat.

Cele mai recente tabele cu cheltuielile CJ arată că Pásztor şi-a continuat voiajele şi în octombrie, când a spart 1.500 euro ca să stea patru zile la Salzburg (Austria), unde a bifat o participare la Conferința Regiunilor și Orașelor Europene. Ca de obicei, rezultatul nu e cunoscut, singura certitudine fiind că elnők-ul trăiește pe picior mare. Cam de uriaş!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Acciduzu | 16 decembrie 2018 20:43

    Sunteti rai! Si invidiosi! Ce nu intelegeti voi este ca Pastorul nu calatoreste. Incercand sa se apropie cat mai mult de sufletul majoritarilor (pe care ai lui ii numesc „ciobani”) el este in transhumanta…:-))

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale