Senzațional! Se mișcă ceva la Consiliul Județean

Și când spun că se mișcă, nu mă refer la hârtiile cu statele de plată pentru profesori. Consiliul Județean, în parteneriat cu Universitatea Oradea, vrea să construiască un parc științific și tehnologic, o investiție de 7 milioane de euro.

Iată, în sfârșit, un lucru bun, și sper că acesta nu este doar o perdea de fum care să ne fie servit în viitoarele alegeri. Domnul Mang a explicat că la Universitate se face și cercetare.

Poate că se face și ar fi bine să se facă și mai mult, dar deocamdată lumea știe doar de cercetarea făcută de DNA în niște circumstanțe nu tocmai onorante pentru citadela culturală.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale