Partid serios caut curve cu patalama, pe durată determinată

Cam aşa ar trebui să sune un anunţ de angajare de politicieni, ţinând cont de ordonanţa de urgenţă dată de premierul Victor Ponta, prin care se legiferează traseismul politic. Măsura luată, în ciuda criticilor, mi se pare foarte firească.

Păi, dacă politica este o curvă, cei care o practică cum aţi vrea să fie? Ceea ce este cu adevărat inovator în ordonanţă este că perioada de prostituţie este pe durată determinată. Adică, după ce 45 de zile demonstrezi că eşti un adevărat om de nimic, poţi să pleci liniştit la mănăstire, partidul având grijă să-ţi livreze şi certificat de virginitate.

Himenoplastia va fi făcută evident de acelaşi Liviu Dragnea, mai marele peste cimitirele cu votanţi din România. Eu abia aştept să-i văd pe primii traseişti din Bihor. Mă bate gândul să le cer în mod explicit tariful şi ce ştiu face de banii respectivi.

Însă marea problemă a acestei ordonanţe este următoarea: ce ne facem dacă toţi primarii şi consilierii locali trec la partidul de guvernământ? Cine se încumetă să preia rolul lui Ceauşescu?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de aaa | 31 august 2014 14:06

    decat sa stai unde in realitate nu esti mai bine pleci