Parolă conform tradiţiei: Angajaţii s-au întors împotriva şefului Direcţiei pentru Promovarea Culturii Tradiţionale

Show mare săptămâna trecută la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor. Directorul, tânărul liberal Radu Matei Pavel, a primit un jenant 5 la evaluarea anuală făcută de o comisie a Consiliului Judeţean tuturor şefilor instituţiilor de cultură, aşa că în următoarea şedinţă a CJ urma să-i fie reziliat contractul de management.

Aflând că vor avea un alt boss, în persoana altui tânăr liberal, Adrian Dume, şase angajaţi ai CJCPCT au intrat rapid în grevă japoneză, protestând împotriva numirii politice. Deşi aparent gestul lor era menit să-l apere pe Pavel, cei şase voiau de fapt să fie uns şef interimar, până la organizarea unui concurs, unul dintre ei.

Dovada e că lunea trecută, când Pavel s-a dus la muncă, în ultimele sale zile ca director, a constatat că nu mai poate accesa mail-ul de serviciu, întrucât unul din angajaţi îi schimbase deja parola. Cum nimeni n-a vrut să i-o spună, Pavel a înţeles că nu mai are susţinere nici printre subalterni, aşa că şi-a dat demisia ca să nu fie dat afară. La câtă înverşunare e în mica instituţie cu doar 15 angajaţi, pasul următor era schimbarea yalelor şi otrăvirea apei de la dozator!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Iancu de hunedoara | 9 aprilie 2013 10:43

    Am fost la acelasi liceu (Liceul Penticostal) cu Radu Pavel si nu il inteleg. In primul rand, nu inteleg cum de a ajuns sa se ocupe de cultura, in conditiile in care nu cred ca are vreo expertiza in domeniu si apoi, daca chiar a vrut o functie politica, de ce nu s-a implicat in ceva mai banos decat cultura???