Parcări la apă: Cum au rămas peste noapte fără locurile de parcare câţiva orădeni de pe strada Slatinei

Locuitorii străzii Slatinei s-au trezit de mai bine de o săptămână fără locurile de parcare la domiciliu închiriate de la Primărie. Muncitorii unei firme angajate de Compania de Apă Oradea pentru înlocuirea reţelelor au săpat de-a curmezişul parcării, au îngrădit şanţul şi au intrat în minivacanţa de Sfânta Maria.

Cu parcările plătite, peste 12 locatari au început să îşi lase maşinile pe locurile eliberate de vecinii plecaţi în concediu, în speranţa că aceştia nu vor reveni prea curând.

Mişcarea s-a lăsat cu discuţii între ghinioniştii rămaşi fără parcări şi vecinii norocoşi că pe sub locurile închiriate de ei nu trece nicio ţeavă.

Supăraţii, cei dintâi au reclamat situaţia pe aplicaţia Oradea City Report, cerând municipalităţii să intervină pentru accelerarea lucrărilor.

În loc să ia măsuri, reprezentanţii Poliţiei Locale i-au sfătuit să se adreseze Serviciului Parcări, probabil în ideea de a-şi mai reduce din taxa de parcare, după care au clasat petiţia ca „rezolvată”. Că doar n-o să îşi bată capul căutând o soluţie reală…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Maria | 24 august 2019 13:40

    Unde nu e cap, vai de picioare ! Iar une nu stie stanga ce face dreapta, vai de bietii oamsni ai cetatii !