Paradă cu fumuri: De Ziua Naţională, Armata s-a lăudat cu maşini vechi

Ziua Naţională a României a scos în stradă puhoi de lume şi la Oradea, peste 10.000 de localnici bucurându-se de parada militară organizată în centrul oraşului.

Pe lângă satisfacţia că au văzut soldaţi, poliţişti, jandarmi şi pompieri echipaţi de sărbătoare, orădenii au putut urmări şi maşinile de intervenţie ale acestora. Baiul e că au primit, cu ocazia asta şi un bonus pe care nu şi-l doreau: bătrânele maşini ale rămăşiţelor Armatei au răspândit un fum înecăcios, cam cu acelaşi efect pe care îl au şi gazele de luptă.

Mulţimea din apropiere a inhalat noxele răbdătoare, imaginându-şi probabil că Armata încă mai păstrează în perfectă stare de funcţionareau maşinile cu care a intrat odinioară în Transilvania.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Cornel Puscas | 17 decembrie 2013 11:34

    Ca de fiecare data, bihorel nostru destept si plin de haz, una vede si alta intelege ! Deh…, minte scurta, capul il are pe umeri doar sa-i astupe gaura din git, de altfel figura inteligenta dar cu exprimarea e mai greu ! Cita rautate handicapatule, poti avea in sufletul tau, ma mir ca te mai tine pamintul ! Retardatule ceea ce ai vazut tu, bihorel handicapat, a fost tehnica specifica unitatilor militare care mai sunt in Oradea. Iar faptul ca masinile scot fum e din cauza faptului ca acele motoare sunt diesel, adica pe motorina, boule care esti pe persoana fizica ! Mai du-te si mai invata despre propulsia motoarelor, si despre randamentul lor, astfel de lucruri trebuia sa le inveti la fizica din clasa a 9-a sau a 10-a ! Ma mir ca te mai suporta ma-ta pe pamint (cred ca ai observat ca ma-ta are cratima) !

  2. >> Postat de albert | 12 decembrie 2013 21:53

    Hai mai pupa-ne in (…). Dar sa vii de zece ori la fasole sa ceri supliment ai putut. Acuma faci bascalie.