Păcătoşi pe Whatsapp: Elevii de la Liceul Emanuel, pedepsiți pentru înjurături online

Elevii dintr-o clasă de-a VIII-a a Liceului Baptist Emanuel din Oradea nu mai dorm bine nopţile. Nu doar de stresul examenului de final de gimnaziu, ci pentru că dintr-o prostie adolescentină s-au ales cu mediile scăzute la purtare.

Tinerii aveau un grup de Whatsapp prin care conversau vrute şi nevrute, dar în care au ajuns şi profesori, ocazie cu care aceştia au văzut cum adolescenţii fac mişto de ei, ba asemănându-i cu diferite „emoticoane”, ba scăpând câte o înjurătură la adresa lor.

Ceea ce, într-o şcoală teologică, e considerat un păcat capital! Ca urmare, forurile de conducere din liceu au decis să-i sancţioneze pe toţi cei care au lăsat mesaje în grup, peste 20 de elevi alegându-se cu media scăzută la purtare, la 9 şi chiar la 8.

Sancţiunea pare chiar mică, dat fiind că pastorii Bisericii Emanuel, de care aparţine liceul, ar fi vrut nici mai mult, nici mai puţin decât să-i exmatriculeze! Supărarea cea mai mare a tinerilor este că sancţiunile îi vor încurca serios la admiterea la liceu, fiindcă le vor strica mediile. Nu tocmai creştineşte…

9

9 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Maria | 17 februarie 2018 13:46

  Când părinții și copiii nu se mai roagă, nu citesc Biblia, nu se tem de Dumnezeu și nu se rușinează de oameni, așa se întâmplă. Cred că merită să aibă note scăzute la purtare. Poate la liceele la care vor merge, vor ști să-i aprecieze pe foștii profesori.

 2. >> Postat de Unu | 17 februarie 2018 06:54

  Denaturarea este, pentru ca nu a scazut media la purtare la nimeni. Au primit doar un avertisment, ceea ce e normal, nu mare lucru, si apoi au fost amenintati ca daca continua sa faca prostii li se poate scadea media la purtare. E vina „jurnalistului” ca nu s-a informat inainte sa scoata articolul, nu cred ca are nici o dovada sau poza de catalog cu media scazuta cuiva, si a prezentat povestea venita de la un adolescent, fara sa incerce sa o verifice macar la scoala.

 3. >> Postat de Daria | 16 februarie 2018 21:48

  Ați scris ceva cu totul greșit!! Nu scrieți doar pt vizioanari! Nu trebuie sa mințiți pt ca Dumnezeu va vede!!!

 4. >> Postat de Adrian | 16 februarie 2018 15:48

  Mare lucru…au” injurat „boschetarii de profesori asemanandu-i cu emoticoane. Va dati voi seama ce mare lucru au facut. Extraordinar. Bagati-i in puscarie pe elevi sau executati-i.

 5. >> Postat de titel | 16 februarie 2018 14:47

  I-auziți ce zice Fan:”articol tendențios” ,”denaturarea realității”.Care tendențios și care denaturare , mai , Bula? N-au înjurat? Nu s-au scăzut medii la purtare? Acest comentariu arată cât de sfinți se cred “creștinii” fata de noi, ceilalți . De câta infatuare se cred in stare… Și ce ar fi vrut pastorii lor sa își exmatriculeze oile in turma păcătoșilor. Halal!

  • >> Postat de Ioana | 19 februarie 2018 12:40

   Daca vrei sa te compari cu cineva, compara-te cu Isus. Toti ceilalti (crestini sau necrestini) sunt oameni. Asta e vesnica scuza a ,,celorlalti” …ca si crestini fac asa, si crestinii spun asa…Dar nu ei sunt etalonul.

  • >> Postat de TomaAlimoș | 20 februarie 2018 11:17

   @Ioana: Etalon sunt și profesorii și pastorii. Nu consideri că trebuiau și ei pedepsiți? Dacă elevii au greșit nu crezi că e și vina profesorilor și a pastorilor? Eu cred că da.

 6. >> Postat de Fan | 16 februarie 2018 13:23

  UN ARTICOL ABSOLUT TENDENTIOS FATA DE LICEUL EMANUEL CRED CA ORICE SCOALA TB SA IA ATITUDINE IN MOMENTUL IN CARE PROFESORII SUNT JIGNITI DE CATRE ELEVI
  BIHOREANULE NU DENATURA REALITATEA NU ARUNCA IN DERIZORIU BUNUL SIMT
  POATE UNUL DIN ACESTI ELEVI ITI VA RADPUNDE PESTE ANI CU CELEBRELE REPLICI ,, ALTA INTREBARE SAU PENTRU CA POT”

  • >> Postat de moşu | 16 februarie 2018 23:57

   Vaiii!Dar să şti domnu fan că de acu în 20 de ani va fi dictatură cu elevii ce sunt azi,adică toţi va trebui să tăcem mâlk;))))

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale