Sala Sporturilor și Guvernul

Domnul Mang a ieșit la înaintare anunțând că s-a atribuit licitația pentru Sala Sporturilor.

Nu a uitat să spună că terenul nici acum nu e disponibil, că doar trebuie să-i mai dea un șut adversarului politic.

Pe mine mă uimește tupeul politicienilor, de toate culorile, care trag spuza pe turta lor.

Dacă vin 20 de microbuze școlare, musai infractorul Dragnea trebuie să împartă cheile. Dacă se face o sală de sport, neapărat politicienii trebuie să se bată cu pumnii-n piept. Numai că n-am văzut ca banii pentru microbuze sau sală să fie din modestele lor economii.

Ele sunt din banii de la buget, adică din banii noștri. Cum ar veni, ei ne fac cadouri din banii noștri și așteaptă să ne extaziem pentru asta.

Mai mult, sala care costa cam 13 milioane de euro e fix din banii orădenilor. Asta pentru că numai anul trecut hoții de la București au confiscat orădenilor 9,5 milioane de euro, printr-o simplă trăsătură de condei.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Unu | 16 februarie 2018 16:58

    Un articol foarte bun, atitudine corecta cu privire la banii nostri confiscati prin impozite din care socialistii se lauda ca impart cu generozitate in toate partile, in loc sa se vrea un bun administrator. E si mai rau cand te gandesti ca sala o termina in 2-3 ani, adica cei 13 milioane de euro sint defapt 4 milioane pe an, dar bugetul confiscat e de cate 10 milioane in fiecare an!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale