Onoare la secret: Un universitar din Oradea, decorat de președintele Iohannis

Acuzat că numai relele le vede la Sorbonica, lucru de altfel fals, Bihorel le oferă universitarilor orădeni o dovadă că le remarcă şi pe cele bune.

Ca dovadă, iată, îi anunţă că un confrate de-al lor a primit o importantă distincţie, despre care ei habar nu au. La finalul lunii noiembrie a anului trecut, unul dintre profesorii Facultăţii de Ştiinţe Economice, Mihai Berinde, fost preşedinte al Consiliului Concurenţei şi fost secretar de stat în diverse ministere între anii 1994-2000, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de Cavaler.

Acordarea distincţiei a fost prilejuită de împlinirea a 20 de ani de activitate a Consiliului Concurenţei, chiar dacă în 2007 orădeanul a plecat de la şefia instituţiei cu scandal, demisionând într-o perioadă în care numeroase companii câştigau procesele împotriva acesteia, ceea ce a făcut ca statul să returneze amenzi uriaşe stabilite de oamenii din subordinea lui Berinde.

„Cavalerul” s-a mai remarcat şi pentru faptul că a strâns o avere de invidiat, chiar dacă a lucrat doar la stat. Cum rar se întâmplă ca universitari orădeni să fie decoraţi de preşedintele ţării, poate tocmai din pricina detaliilor biografice de genul acesta nu s-a mai lăudat acum Universitatea cu el…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de hajdubihorel | 24 ianuarie 2018 12:37

    „Acuzat că numai relele le vede la Sorbonica, lucru de altfel fals”
    🙂

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale