Ne-au înecat miticii la polo!

Gata, am ratat și de această dată titlul la polo! Ne-au bătut steliștii ajutați de arbitri, semn că de acum înainte, dacă vrem să câștigăm un campionat, trebuie să mergem în Ungaria, cum am făcut la fotbal cu echipa CAO, alias NAC.

Interesant este că CSM Digi a avut un parcurs mult mai bun în cupele europene decât Steaua, dar acolo n-am avut „ajutor” de la arbitri. În ţară, însă, ca să ieşi campion trebuie să fii cu două clase peste mitici, ceea ce, să recunoaştem, nu a fost cazul. Căci, s-a văzut, sârbii noştri au făcut legea doar în vestiar, nu şi pe teren.

Văd, în schimb, că tare iute a fost dat afară antrenorul Kadar Kalman de la echipă. Mă gândesc că de același tratament va beneficia și antrenorul de baschet, care nici măcar în finală nu a ajuns cu echipa.

Oricum, ar trebui să ne apucăm să punem pe alte baze polo-ul orădean din moment ce în echipa națională, cu toate intervențiile nerușinate ale federației de la Lehliu Gară, nu avem decât un orădean, dar și pe acela l-am exportat la vârsta de 14 ani la Dinamo.


*
*