Moşul cel rău: Italianul Antonino Papalia a pierdut o parte importantă din terenul pe care-l avea în Ioşia

Pentru omul de afaceri italian Antonino Papalia, proprietarul firmei Ceh Beton, cea care a reabilitat palatul episcopal greco-catolic din Piaţa Unirii, fost acţionar principal al rafinăriei de la Suplacul de Barcău, Moş Crăciun n-a venit să aducă, ci să ia.

Pe lângă problemele pe care le are cu legea pentru evaziune fiscală cu produse petroliere, italianul a pierdut şi o parte din cele 98 de hectare de dincolo de linia ferată ce străbate cartierul Ioşia, pe care le cumpărase de la Episcopia Greco-Catolică şi pe care intenţiona să ridice un cartier de lux.

După ani de zile în care a avut amplasamentul în folosinţă, Papalia a pierdut terenul luna trecută pentru că nu şi-a mai putut plăti ratele la timp. Omul de afaceri îşi asumase achitarea a 22 milioane euro în rate egale, iar contractul prevedea că neefectuarea la timp a unei singure plăţi duce automat la pierderea dreptului de proprietate asupra terenului şi a sumei deja achitate, circa 4 milioane euro.

„Cadou” mai scump de sărbători nici nu-i trebuia…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale