Ministru de Sorbonica: Controversatul pesedist Tit Liviu Brăiloiu și-a făcut masteratul la Universitatea din Oradea

La un deceniu după ce BIHOREANUL dezvăluia frecvent lungi liste de deputaţi, senatori, miniştri, primari şi alţi politruci care obţineau patalamale de la Sorbonica, faima de fabrică de diplome a Universităţii orădene continuă să rămână neştirbită datorită noilor descoperiri de „diplomaţi” pe care presa le face din când în când.

Ultimul protagonist este – cum altfel? – un senator PSD, Tit Liviu Brăiloiu, cunoscut pentru felul porcos în care vorbeşte cu opoziţia şi cu presa, despre care s-a aflat că a obţinut la Oradea atât diploma, cât şi masteratul, absolvind Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii de pe Peţa la frumoasa vârstă de 41 ani.

Şi nu oricum, ci în condiţiile în care senatorul, propus săptămâna trecută pentru funcţia de ministru al Românilor de Pretutindeni, locuia la aproape 1.000 kilometri distanţă, în Constanţa natală, unde şi lucra în turism.

Poate tocmai de-asta-i preferat pentru fotoliul ministerial: fiindcă a evitat studiile la tinereţe, dar a ştiut să-şi procure diploma la nevoie…

(sursa foto: adevarul.ro)


*
*