Ministerul Familiei: Orădeanul Claudiu Hirțea, numit șef la Corpul de Control al Ministerului Sănătății

O fi ajuns senatorul PSD Florian Bodog pe cai mari, dar n-a uitat de prietenii de acasă. Presa din Bucureşti a dezvăluit că una dintre primele măsuri ale ministrului Sănătăţii a fost să angajeze, normal că fără concurs, un nou şef la Corpul de Control al Ministerului – pe nimeni altul decât orădeanul Claudiu Hirţea (foto), nepotul fostului şef de tristă amintire al RAPAS Oradea, Ioan Hirţea, şi totodată fost şef de serviciu în Primăria Oradea, dat afară de Ilie Bolojan imediat după instalarea în funcţia de edil-şef, în 2008, după ce l-a prins că era asociat într-o companie cu patronul unei firme cu care a încheiat un contract de pază în numele municipalităţii.

Acelaşi Hirţe, arăta BIHOREANUL la acea vreme, umpluse clădirile Primăriei cu tonomate de dulciuri furnizate de propria-i firmă.

Şutul în fund dat de Bolojan l-a propulsat pe Hirţe şef la Direcţia de Control din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, iar apoi manager la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Acum individul a ajuns mare mahăr în Minister, una dintre sarcinile sale fiind inclusiv de a o verifica pe propria nevastă, Simona Hirţe, angajată la Direcţia Generală Bugete şi Contabilitate din Ministerul Sănătăţii.

Aşa stând lucrurile, Bihorel constată că, prin angajarea lui Hirţea la Minister, domnul Bodog n-a făcut altceva decât să întregească famiglia.

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Simona Hirtea | 8 noiembrie 2019 19:42

  Dna Hirtea a ajuns Manager la Spitalul de Arsi

 2. >> Postat de Sa vina DNA-ul | 7 februarie 2017 14:44

  Este o chestiune de DNA. Sa îi ia pe toți care încalcă legile. E o mare nebunie la sănătate in România!

 3. >> Postat de arabu | 6 februarie 2017 10:31

  claudiu era un mare smecheras de cartier inca de mic, obraznic si cu tupeu, deci nu ma mira ca a ajuns sef peste sef de sef. ceea ce ma dezgusta este sa vad acelasi tip de oameni promovati in functii de conducere caci calitatile lui profesionale sunt indoielnice iar valorile pe care le promoveaza se inscriu cu excelenta in tiparul pesedist: pile, interventii, business personal.

 4. >> Postat de arabu | 6 februarie 2017 10:31

  claudia era un mare smecheras de cartier inca de mic, obraznic si cu tupeu, deci nu ma mira ca a ajuns sef peste sef de sef. ceea ce ma dezgusta este sa vad acelasi tip de oameni promovati in functii de conducere caci calitatile lui profesionale sunt indoielnice iar valorile pe care le promoveaza se inscriu cu excelenta in tiparul pesedist: pile, interventii, business personal.

2 Ping-uri

 1. […]  Sursa bihorel.ro […]

 2. […] Mihai. Cum se ajunge consilier în Ministerul Sănătății   Despre Claudiu Hîrțea, presa bihoreană scrie că a fost șef al Serviciului Parcări din Primăria Oradea, de unde ar fi fost dat afară de […]

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale