Maxim am spus! Cum pune tălpi proiectului Aparegio primarul din Finiş

Dacă nu-i poţi bate, măcar ia-le banii! Finanţate prin proiectul Aparegio cu fonduri europene, lucrările de construire a aducţiunii de apă pentru oraşul Beiuş din izvorul Feredeu, aflat pe teritoriul comunei Finiş, s-au poticnit la doar o săptămână de la demarare.

După un an de zile în care a refuzat să elibereze avizul de construire, fapt pentru care firma Hidroconstrucţii Sebeş a cerut şi obţinut documentul nu de la Primăria Finiş, ci de la Consiliul Judeţean, edilul comunei, Ioan Man, a găsit o nouă metodă să pună tălpi investiţiei.

Aflat în duşmănie cu primarul de Beiuş, Adrian Domocoş, pe care îl vede ca principal beneficiar al lucrărilor, Man a amendat constructorul, săptămâna trecută, cu 10.000 lei, maximul permis de lege, invocând nerespectarea proiectului tehnic. Reprezentanţii constructorului au contestat amenda ca nefondată şi urmează ca părţile să se întâlnească în instanţă.

Asta dacă între timp, primarul finişenilor nu cere suspendarea lucrărilor pentru alte păcate ale şantieriştilor: că trec pe drumurile comunei, că respiră aerul satului sau că lucrează cu apa din izvor fără să se spele pe mâini…

 

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de x | 9 iunie 2014 19:06

    Si cand ma gandesc ca pe b…ul asta l-a si ales cineva si probabil nu putini.Si toti astia nici nu stiu poate ca alesul lor se joaca de-a puternicul pe banii lor al tuturor ca de vor trebui dati inapoi apoi vai vai va fi.Nu stiu de ce nu-l da in judecata CJ Bihor ca probabil la intocmirea proiectului o fi fost de acord altfel nu se intocmea iar acum o da pe intoarsa.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale