Marii contribuabili, premiați de Primărie

An de an Primăria își premiază cei mai mari contribuabili. Și pentru că șefii marilor firme nu vor să fie fotografiați de presă cu chiftelele-n gură, ceremonia este extrem de discretă. Mă mir că anul acesta nu au ținut-o la punctul de belvedere de la Ciuperca, acolo sigur nu era țipenie de om.

Și totuși Bolojan face o mare nedreptate cu premierile acestea. A uitat pur și simplu să-l felicite pe cel mai mare contribuabil la bugetul orașului. Acesta este Uniunea Europeană, care în câțiva ani ne-a dat 200 de milioane de euro.

Asta nu scade cu nimic din meritele celorlalți investitori care se încăpățânează să creadă că orădenii nu sunt o adunătură ce stă cu mâna întinsă după pomenile guvernamentale.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale