Leul Țuțu a slăbit drăguțul…

Ce minune e jurnalismul cetățenesc. Faci o poză, îți exprimi indignarea pe un subiect și postezi totul pe Facebok. Acolo știrea joacă rolul pietrei aruncate în apă și foarte mulți isteți sar în baltă să o recupereze.

Așa am aflat că inconștientul de Andrica, mai marele peste Grădina Zoologică, din ură pentru leul Țuțu, nu-i dă de mâncare, motiv pentru care bietul animal a ajuns costeliv. Asta în timp ce leoaica arată bine, deci pentru ea s-au găsit fonduri.

Adevărul este că leul e bătrân, nu mai are dinți și nici poftă de mâncare, suferă de coxartroză și de-abia își mai duce zilele. Mă aștept să aud voci severe care cer de urgență un dentist pentru Țuțu, ba chiar și un ortoped care să-i depaneze oasele obosite.

Că doar pentru asta plătim impozite, nu? Am toată admirația față de iubitorii de animale, dar cred că domnul care a făcut pozele cu Țuțu putea găsi, numai pe raza municipiului Oradea și încă în libertate, o grămadă de copii subnutriți, lăsați în voia soartei de niște părinți inconștienți. Numai că știrea nu ar fi avut impact, din moment ce copiii nu sunt în grija Primăriei, cea care ne belește cu taxe insuportabile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale