Condamnaţi la Poştă: Locuitorii unui sat din Bihor își ridică corespondența de la… cârciumă

Locuitorii satului Borumblaca din comuna Suplacu de Barcău îşi ridică de aproape un an corespondenţa de la o cârciumă din localitate.

Sătenii îşi primesc pensiile, scrisorile recomandate şi amenzile cu întârziere, când merg la o bere sau după mici cumpărături, pentru că Borumblaca a rămas fără poştaş după ce ultimul şi-a dat demisia din cauza salarizării de mizerie.

Astă-primăvară, conducerea Poştei Române a negat criza poştaşilor, într-un răspuns trimis Primăriei comunale minţind că serviciile sunt asigurate de salariaţi care bat coclaurile pentru distribuirea corespondenţei şi nici vorbă să lase scrisorile la bar.

Cu toate acestea, oamenii se prezintă şi acum la cozi la magazinul sătesc în aşteptarea corespondenţei, iar postul de agent poştal din acest sat, precum şi cele din Cheriu, Margine şi Paleu, au fost declarate vacante de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. Revoltaţi, sătenii au reclamat Poşta la Protecţia Consumatorilor, dar răspunsul trebuie să le vină, probabil, tot cu Poşta. La Paştele Cailor…

1

1 Comentariu

*
*

 1. >> Postat de Ionut | 12 iunie 2019 13:18

  Buna,referitor la situatia ca:pensia se primeste de la carciuma,in satul Copaceni
  Jud.Bihor,de foarte multa vreme se primesc pensiile la carciuma satului,postasu dispune de masina,
  dar nu binevoieste sa duca pensiile oamenilor la adrese sa se poata evita praduitorii,
  ,i s-au facut reclamatii dar a,afirmat ca nu ii se poate face nimic,pur ai simplu din cauza lenei,
  nu se deplaseaza la domiciliu,daca puteti sa sesizati sa se vada unde trebuie va multumesc