La Termoficare e mare bai, mare

După ce a acumulat sudalme cât pentru 16 vieți, directorul de la Termoficare, domnul Stănel Necula primește o binemeritată răsplată. O condamnare de doi ani cu suspendare pentru fapte comise pe vremea când muncea la Brăila.

Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să facă muncă în folosul comunității pe la Oradea.

Primarul Ilie Bolojan s-a întâlnit în trecut cu o situaţie asemănătoare la Serviciul Juridic, când a trebuit să o scoată o perioadă din prim plan pe cea mai apropiată colaboratoare, Eugenia Borbei, care, în urmă cu câţiva ani, a fost acuzată de abuz în serviciu. 

Cum rezerva de cadre a partidului este limitată, nu numai la propriu, soluțiile sunt puține. La ora actuală, doar Dacian Foncea este liber de contract, dar nu știu dacă primarul se mai riscă încă o dată cu el.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale