La Ștei Bacalaureatul se ia odată cu lumina

Acum câțiva ani a vuit județul cu fraudele instituționalizate de la BAC în localitatea Ștei. Peste 100 de elevi au copiat, dar mult mai puțini dascăli supraveghetori, pentru că aceștia nici măcar nu știau să scrie.

Acum, în timpul examenului de BAC, s-a oprit curentul și, odată cu el, camerele de supraveghere. Mai mult decât atât: și apa de la toaleta elevilor a fost oprită, iar unii spun că acest lucru s-a întâmplat pentru ca dascălii să nu fie înclinaţi să verifice dacă elevii îşi pregătesc fițuicile în băi.

Adevărul este că după examenul auto de la Pitești, începe să devină la fel de notoriu Bacalaureatul de Ștei. Dar pentru asta, la anul, fraudatorii vor trebui să fie mai bine pregătiți.

1. Nu doar că se va întrerupe curentul, dar se vor vopsi geamurile în negru, ca elevii să dea probele noaptea, ca hoții.
2. Toaletele, tot fără apă curentă, vor fi instalate direct în sălile de clasă, pentru ca supraveghetorii să nu poată intra deloc.
3. Se vor monta camere de luat vederi false, că oricum nici cele veritabile nu pot funcționa fără curent.
4. Se va aduce un intelectual de la Oradea și, numai după ce rezolvă el subiectele, se vor da spre copiat, că pe dascălii din Ștei e riscant să te bazezi.
5. Chiar dacă epidemia va dispărea până la anul, elevii vor folosi măști pentru a nu se vedea cum le crapă obrazul de rușine când copiază.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale