La școala de șoferi e mai nașpa ca la școala de constructori

De departe cea mai importantă școală din România este școala de șoferi. Asta pentru că românii țin enorm să aibă funcții de conducere și, în plus, educația e pe primul plan. Nu degeaba bărbații educați se împart în mai multe categorii: rafinați, civilizați, neciopliți, constructori și șoferi.

Trebuie ca și în acest domeniu să se producă mutații, mai ales că foarte mulți mutanți au ajuns să-i examineze pe candidați. Prefectura e decisă să facă ordine, numai că, așa cum îi șade bine oricărui stat birocratic, examinatorii sunt subordonați mai multor instituții, așa că practic nimeni nu le poate corecta derapajele.

Totuși, pentru a nu mai exista episoade de bădărănie pigmentate cu aluzii sexuale de autobază, se vor impune de urgență niște măsuri minimale.

1. Examinatorii vor fi jumuliți înainte de examen, pentru a nu se mai umfla în pene în fața junelor candidate.
2. Zona de plecare cu mașinile se va face de la Silvaș, candidații urmând să stea în Criș pentru că și când plecau de la Grădina Zoologică și ploua, tot uzi erau.
3. Camerele de filmat vor fi permanent oprite pentru ca persoanele hărțuite să nu fie filmate în situații jenante.
4. Examenele se vor ține la Beiuș, pentru ca examinatorii să nu mai facă naveta. O ba?
5. Proba practică se va da online pentru reducerea incidentelor de hărțuire.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale