La Borod țiganii fac legea. Junglei

Dacă ai norocul să dai peste un copil care fură și vrei să-l duci la Poliție, ai toate șansele să-ți sară toată șatra în cap și, pe lângă paguba materială, să te mai trezești cu ceva oase rupte.

Oricum, în premieră mondială, la Borod a fost văzut primul rom cu o lopată în mână, dar o luase nu ca să lucreze, ci ca să-i dea în cap gospodarului care s-a enervat că e jefuit.

Într-un fel e răzbunarea puradeilor. Că dacă Dragnea a furat de la copii, de ce copiii să nu fure de la țăranii din Borod?

Sigur că problemele sunt vechi, dar cine să se lege de cei mai disciplinați alegători din comună? Pentru ajutoare sociale l-ar vota probabil și pe Hitler, așa că trebuie să le tolerezi toate năzbâtiile. Poliția e timidă, ea se descătușează numai atunci când e vorba să caftească un ochelarist care cere căderea Guvernului.

Dacă, prin absurd, Statul Infracțional Asistat Român ar desființa ajutoarele sociale, cred că Revoluția Franceză ar rămâne în istorie ca un cadril pe lângă nenorocirile pe care le-ar aduce revolta asistaților.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale