Tot pe loc, pe loc, pe loc… Curtea de Apel Oradea este repetentă la capitolul transparență

De la plecarea fostului preşedinte al Curţii de Apel Oradea, Andrei Rus, acum judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la instanţa orădeană timpul pare să se fi oprit în loc.

Cel puţin pe site-ul instituţiei, care nu a mai fost actualizat din 2017, când a fost publicat ultimul raport de activitate, ultimul bilanţ contabil, fişele cu traseele profesionale ale judecătorilor şi ultimele hotărâri ale colegiului de conducere, iar cel mai recent raport anual privind eficienţa datează din 2015.

O fi o nouă strategie de comunicare a actualei preşedinte a Curţii de Apel, Laura Băican (foto), instalată în funcţie vara trecută, dar nici asta nu-i sigur de vreme ce judecătoarea nu şi-a făcut public nici proiectul de management, iar un interviu solicitat de BIHOREANUL astă-toamnă l-a amânat până azi.

Culmea, Băican a cerut ca întrebările să-i fie trimise în scris, pentru a se putea documenta, fără însă a răspunde, măcar cu o vorbă, nici după aproape un an. Din partea lui Bihorel, mai are vreme berechet până la finalul mandatului, care se încheie peste alţi doi ani…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale