Iubitorii de teatru și muzică clasică, în extaz!

În sfârșit o veste bună pentru iubitorii de cultură din Oradea! După două luni de izolare, au avut în sfârșit ocazia să-și satisfacă rafinatele gusturi. Și asta pentru că sâmbătă s-a deschis, în sfârșit, Piața Ocska, cunoscută mai nou ca Piața 100.

Era păcat ca principalul hobby de weekend al orădenilor – acum că la Lotus nu mai ai voie să te plimbi pe coridoare – să cadă pradă unei molime care practic nu are niciun efect asupra mușteriilor. Păi, voi credeți că Covid-ul cel nesimțit se poate lega de amatorii de chilipiruri, de iubitorii de rulmenți și chei fixe, de adoratorii pânzelor de bomfaier și bormașini?

Totuși câteva observații despre deschidere se pot face:

1. Deși Piața e de vechituri, Ianoș Mang nu a fost văzut prin preajmă.
2. Ilie Bolojan a fost pe acolo pentru a identifica tarabele unde s-ar putea vinde măștile de protecţie, la numai 1 leu bucata!
3. Pásztor Sándor nu a avut curajul să iasă în lume, dar amicul lui de la Garda Forestieră s-a dus să-i cumpere niște cârlige și un minciog.
4. La o tarabă s-au vândut rarități, printre care și o copie a demisiei consilierului județean Sebi Lascu.
5. Șeful ADP, Liviu Andrica, a spus că va cere ca piața să se numească Piaţa 200 pentru că lui i s-a părut că au trecut 100 de ani de când a fost închisă.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale