Ioana e pe val: O fostă șefă din ABA Crișuri face valuri la Cluj după ce și-a renovat biroul la preț de apartament!

Fosta şefă a serviciului de investiţii din cadrul ABA Crişuri, Ioana Diaconescu, despre care se bârfeşte că este o protejată a lui Ioan Moisă, bihorean ajuns director la Apele Române, face valuri în presa din Cluj.

Mutată acolo la începutul anului, când a fost numită director tehnic la ABA Someş-Tişa (ABAST), orădeanca a promovat în funcţia de director plin la finalul lunii martie, în urma unui „concurs” la care, previzibil, a candidat de una singură. Nu avansarea ei a fost însă subiectul jurnaliştilor clujeni, ci o excentricitate a lui Diaconescu.

Pe când era încă director tehnic, aceasta şi-a comandat renovarea propriului birou, plătind din bugetul ABAST nu mai puţin de 319.000 lei, adică aproape 70.000 euro.

Pe lângă faptul că renovarea unui singur birou s-a făcut la preţul unei case, Diaconescu e criticată şi pentru că firma a fost selectată, prin achiziţie directă, taman din Oradea, fiind vorba de Transor Trust, o societate de construcţii care a mai lucrat şi cu ABA Crişuri, tot în baza unor selecţii directe. Şi care acum, să vezi minune, a migrat deodată cu directoreasa…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale