Dacă nu poate face Centru Cultural de Artă Modernă, Ioan Mang va face patinoar

E perioada în care politicienii cred că au de-a face nu cu alegători, ci cu giboni. Altfel nu se explică de ce acum sunt puse pe tapet tot felul de promisiuni, una mai gogonată ca alta.

Bunăoară șeful PSD Bihor, domnul Ioan Mang, s-a trezit vorbind la o conferință de presă, anunțând că va face o sală multifuncțională, un Centru Cultural de Artă Modernă cu peste 1000 de locuri.

Pământ are Consiliul Județean pe lângă Muzeu, bani de pix și hârtie, să scrie cam ce vrea, se mai găsesc. Problema este de unde va face rost de cele 6 milioane de euro cât costă distracția… Asta în condițiile în care cei de la Consiliul Județean nu au un sfanț ca să-și poată amenaja sediul în fosta clădire a Policlinicii.

E mișto să promiți, la final de mandat, fel de fel de vise erotice „erectoratului”, știind că oricum tu nu vei mai fi pe funcție ca să dai socoteală pentru nerealizări!

Dar în cazul de față, tot ne alegem cu ceva: dacă sală de spectacol nu vom avea, vom avea în schimb patinoar. Că la ce minciuni bagă politicienii, îngheață apele…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale