Într-o atmosferă vibrantă, de înalt patriotism local, preşedintele Victor Ponta a vizitat Oradea

Aflat într-o vizită de lucru în mijlocul oamenilor muncii de la oraşe şi sate din judeţul Bihor, viitorul preşedinte acoperit al României, domnul Victor Viorel Ponta, a vizitat noile ctitorii ale regimului căruia cu mândrie patriotică îi spune „Epoca Ponta”.

Vii aplauze!

Pentru început şi sfârşit, a vizitat zona cartierului francez Voltaire. Premierul a subliniat că a decis dublarea alocaţiei pentru pionieri, în semn de recunoştinţă pentru că aceştia au depăşit planul la colectarea de plastic, borcane şi portofele.

Un grup de tineri ai corului Mangla cum Laudae au interpretat o odă iubitului conducător… de doctorate.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Ponta Talharul | 18 octombrie 2014 18:54

    PONTA, bai TALHARULE, nu ti-e rusine sa intri in biserica? Nu ti-e frica ca se darama pe tine??? PONTA SI-A PARASIT PRIMA NEVASTA INSARCINATA SI S-A CASATORIT CU FATA VICEPRESEDINTELUI DE PARTID DE ATUNCI – ILIE SARBU (Daciana Sarbu). Un astfel de om care isi paraseste copilul inca nenascut strigati voi in Sfanta Biserica sa fie Presedinte??? Va prostesc Pastorii ca pe prosti!!! PONTA SA ARDA IN SMOALA IADULUI!!! ACOLO E LOCUL LUI PENTRU CA SI-A PARASIT COPILUL INCA NENASCUT SI MAMA COPILULUI CAT ERA INCA INSARCINATA CU COPILUL FACUT DE EL! TALHARUL !!!!