Inedit: În Oradea se va face un Complex Naţional Sportiv care practic există deja!

O veste bună pentru electoratul orădean: la Oradea, la fel ca în alte 39 de localitaţi din ţară, se va înfiinţa unul din cele opt Centre Naţionale Sportive.

Metoda este simplă, de efect şi ieftină. Simplă pentru că e vorba doar de o promisiune, de efect pentru că suntem în preajma campaniei electorale şi ieftină pentru că are în vedere unificarea strict administrativă a unor stadioane şi tabere existente.

Normal că s-a pus din nou pe tapet problema construirii unei noi săli polivalente. Din păcate, lucrurile mai trenează pentru că de la 5.000 de locuri s-a ajuns la 8.000 şi tare mă tem că până în ziua alegerilor prezidenţiale capacitatea va ajunge la 200.000. Să poată tot orădeanul, cu mic cu mare, să vină la meciuri.

Preşedintele PSD Ioan Mang a explicat că deocamdată nu se ştie nimic de sală fiindcă noi trebuie să dăm terenul. Şi, la fel cum măgarul lui Buridan a murit de foame pentru că nu ştia din care grămadă de fân să mănânce, şi noi stăm ca fraierii pentru că şi Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean vor să dea teren pentru investiţie.

Eu cred că orice amplasament e bun, cu condiţia ca drumul de acces să fie racordat la drumul Şuşti-Moneasa.


*
*