Închis, primim marfă!

În rarele momente în care felicită pe cineva, primarul Ilie Bolojan o face folosind invariabil expresia „Aţi făcut o treabă bună!”. Pentru angajaţii municipalităţii care au birourile la primul etaj al clădirii Primăriei, acest înţeles al cuvântului „treabă” e singurul posibil, căci pentru orice alt fel de „treabă” sunt nevoiţi fie să coboare două etaje până la toaleta cantinei, fie să urce unul până la cea aflată pe holul Direcţiei Management Proiecte cu Finanţare Internaţională.

Motivul? WC-ul de la etajul I este închis de două săptămâni, conducerea municipalităţii alocând circa 30.000 lei pentru refacerea din temelii a spaţiului, astfel încât membrii delegaţiilor ce participă la diferite evenimente în sala mare să aibă la dispoziţie o toaletă cât de cât decentă.

Pentru a îndulci hapul vizitatorilor pe care nevoile îi prind la etajul I în Primărie, muncitorii au afişat pe uşa toaletei anunţul „închis pentru renovare”, sub care au desenat o faţă rotundă şi zîmbitoare. Ironic, dar mesajul e cât se poate de clar: „Să te văd acum pe unde scoţi cămaşa. Că pantalonii nu ai de ce…”


*
*