Hai liberare!

Fostul premier Adrian Năstase a părăsit penitenciarul după o scurtă dar intensă perioadă de recluziune. Cu lacrimi în ochi, şi-a luat adio de la dragii lui colegi de celulă.

Unuia i-a lăsat ca amintire vaselina parfumată, altuia celebrele cătuşe cu blăniţă roz, şefului de cameră tineta cu capac de argint, iar gardianului de palier două cofraje ca să-i poată număra ouăle în lipsă.

La comanda şefului penitenciarului, a părăsit cele patru celule, dar nu a fost lăsat să ia acasă opera de artă creată la zdup, şi anume tabloul pe care l-a pictat singur pe pereţi şi care înfăţişa nişte linii drepte peste care erau trase nişte linii oblice.

Înainte de a ajunge acasă a fost la un control la o clinică privată, medicii constatând că, în ciuda perioadei petrecute la puşcărie, Năstase nu dă semne de celulită.

Singura declaraţie făcută la ieşirea de la pârnaie a fost: ”Doresc să-mi petrec următoarea perioadă în mijlocul familiei, care este celula de bază a societăţii”.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale