Govo’ recalificatul: Patronul Trei G, Ion Govoreanu, a fost eliberat din pușcărie. Vezi sub ce pretext!

Ion Govoreanu, faimosul patron al reţelei tip supermarket Trei G şi evazionist notoriu, a ieşit de la bulău, desigur, înainte de a-şi ispăşi condamnarea de 8 ani de închisoare cu care s-a ales în 2014, pentru un „tun” de 22,5 milioane de euro dat bugetului de stat.

Bihorel a aflat că în raportul înaintat judecătorilor, comisia de liberare condiţionată a Penitenciarului a trecut peste faptul că Govoreanu n-a achitat paguba, precum şi peste detaliile că bărbatul mai este judecat în alte două dosare, tot de evaziune.

În schimb, comisia l-a lăudat notând că a fost cuminte şi respectuos în timpul detenţiei, a participat la o sumedenie de activităţi educative, sportive, religioase, concursuri şi dezbateri, dar şi că a absolvit un curs de calificare profesională în meseria de… lucrător în confecţii din piele şi din înlocuitori de piele.

Prin urmare, dacă omul îşi va abandona îndeletnicirile de până acum, se poate reprofila cu uşurinţă, ca pantofar. Păi şi cizmarii pot ajunge oameni mari, nu-i aşa?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Grigore Muresan | 12 iunie 2019 21:00

    PE CÂINE NU FACI SLĂNINA NICIODATĂ SE PARE CA ,,gimnaziala petrecuta innsuntru nu la învățat nimic PANA ACUM A FURAT STATUL ZCUM ȚEPUIEȘTE FURNIZORII CARE I AU SUSȚINUT FINANCIAT AFACEREA INTER COMPANY COLA MATROS VANDANA PEPSI OARE NICIUNUL NU I VINE DE. HHAAC ? *

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale