Gala Premiilor lui Bihorel: Am rezolvat problema pământului dat de Sanyi Kiss firmei Selina!

Aşa cum am promis, vă prezentăm câteva dintre momentele hazlii ale Galei Premiilor lui Bihorel 2015, desfăşurată marţi seara la Teatrul Regina Maria, în prezenţa unui public de peste 500 de spectatori.

Unul dintre cele mai gustate astfel de momente a fost cel al decernării premiului „La bulău e apă caldă / Sanyi liniştit se scaldă” vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss.

„Dacă Udrea s-a plâns că atunci când a ajuns la bulău i s-a luat sutienul şi nu a avut apă caldă, vicepreşedintele CJ, Kiss Alexandru, băgat o noapte la beci de DNA, a declarat că el n-a avut parte de acelaşi tratament, nici cu sutienul, nici cu apa caldă. Domnul Kiss este acuzat că a dat terenurile Consiliului Judeţean la preţ mic firmei Selina. Acum, tot el a trebuit să numească juristul care să se ocupe cu retrocedarea terenului către Consiliul Judeţean”, a prezentat Richard Balint motivaţia premiului care urma să fie acordat.

Cum vicepreşedintele CJ Bihor a refuzat invitaţia la ediţia aniversară a Galei Premiilor lui Bihorel, amfitrionul Mircea Chirilă l-a chemat pe scenă pe directorul firmei Selina, Călin Roman. Acestuia i-a dat o cruce masivă din lemn, personalizată, care a ţinut loc de trofeu în acest an, precum şi, în hohotele de râs ale audienţei, un sac cu pământ pe care Selina să-l înapoieze lui Sanyi Kiss.

„Vreau să nu mai avem niciun proces în oraşul ăsta. Uite, ia pământul acesta şi dă-i-l înapoi la Sanyi Kiss. Gata, Selina a dat pământul înapoi lui Sanyi Kiss!”, a spus directorul BIHOREANULUI. De asemenea, Călin Roman a mai primit şi un săpun legat cu sfoară pentru a-l transmite lui Kiss. „Spuneţi-i să şi-l ţină de gât la duş…”, a adăugat maestrul de ceremonii.

Pentru a explica celor prezenţi de ce n-a venit Sanyi Kiss la gală, Bihorel a pregătit o înregistrare cu o conversaţie (ce-i drept, închipuită) între redactorul şef adjunct al BIHOREANULUI, Adrian Criş, pe de o parte, şi secretara lui Kiss, respectiv chiar vicepreşedintele CJ Bihor, pe de alta. Audienţa s-a amuzat la maxim de felul în care ar fi primit Sanyi Kiss invitaţia noastră. Ascultă şi tu mai jos:

 

 


*
*