Foto hot: La Galeria Euro Foto se face artă la temperaturi înalte (VIDEO)

Orădenii care vizitează galeria Euro Foto Art sunt întâmpinaţi cu căldură. Una chiar a naibii de mare. Deoarece imobilul din Piaţa 1 Decembrie 12 în care funcţionează galeria, aflat în proprietatea Consiliului Judeţean, nu este dotat cu un sistem de climatizare, la vernisajele foto-clubului atmosfera devine irespirabilă.

Ultima oară au simţit-o pe pielea lor orădenii care au participat săptămâna trecută, miercuri, la vernisarea unei expoziţii realizate de medici fotografi din toată ţara.

Pentru că în curtea vecină, a restaurantului Coquette, o trupă rock repeta de zor, împrăştiind decibeli cu generozitate, organizatorii expoziţiei au fost nevoiţi să ţină uşile închise, „ferecându-i” astfel într-un cuptor încins la peste 35 de grade.

Bruiajul l-a scos din sărite pe administratorul galeriei, fotograful Ştefan Toth, care l-a luat la rost pentru poluarea fonică pe patronul restaurantului, Radu Pentie, dar cam degeaba, singura concluzie a artistului fiind că va trebui să se roage de CJ să pună în imobil nişte aparate de aer condiţionat. Până nu se topesc şi personajele din poze…


*
*