Ionescu for ever: Sindicalistul a pierdut procesul pentru reluarea alegerilor de la Universitate

Vă mai aduceţi aminte cât tam-tam făcea anul trecut liderul sindical al universitarilor orădeni, Gheorghe Constantin Ionescu, care candidase pentru funcţia de rector şi pierduse glorios?

La acea vreme, omul se lăuda peste tot că, după ce în primul tur de scrutin fusese bătut de rectorul în funcţie Cornel Antal (descalificat apoi de Minister fiindcă nu mai avea dreptul să candideze) alegerile vor fi reluate cu el unic candidat.

Cum însă visul nu i s-a împlinit, alegerile fiind „restartate” de la zero, Ionescu a dat în judecată Senatul Universităţii şi pe Antal personal, iar procesul început la Tribunalul Bihor s-a încheiat, în primă instanţă, cu verdictul că alegerile s-au reluat corect, iar Ionescu nu avea niciun drept să intre în cursă de unul singur.

Altfel spus, sindicalistul şef va trebui să se resemneze că asta îi va fi singura funcţie. Durere mare!

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de ivan cel groaznic | 19 aprilie 2013 10:33

    zi-le asta si celor de la informatia de bihor si te vor spurca cum nu-ti inchipui…

  2. >> Postat de sindicalist onest | 19 aprilie 2013 10:27

    PROFESOR PRIN FRAUDA Ionescu a obtinut titlul de profesor universitar si conducator de doctorat prin frauda. Dovada este pe site-ul Consiliului National de Etica (http://cne/ancs.ro/hotarari/), hotararile 156, 157 si 163. Conform acestora, Ionescu doar a amanat cercetarea sa datorita unor nereguli procedurale ale Comisiei de etica a UO. Comisia de Etica a UO trebuia de mult sa actualizeze Codul de etica dupa Ordonanta 28/ 2011 care modifica Legea 206/2004 si sa reia cercetarea lui Ionescu pentru declararea in fals a 12 contracte de cercetare in dosarul de profesor si conducator de doctorat (art. 4.3 din Hotararea 156). Exact in aceeasi situatie e si sotia lui Ionescu. Codul de etica, in sfarsit, a fost modificat… ALO, COMISIA DE ETICA, SE AUDE?