E mișto să fii mare dezvoltator într-o țară fără stăpân…

Acum mulți ani, un amic din Timișoara a venit pe la mine și a constatat că orașul era realmente împânzit de pozele unui individ rotofei care se visa primarul municipiului. Omul m-a întrebat dacă respectivul nu cumva candidează pentru șefia Combinatului de la Comtim.

Lăsând lighioanele la o parte, mă întreb în care țară din lume, bananieră sau nu, un dezvoltator imobiliar, care face peste 200 de case și varsă dejecțiile acestora timp de 10 ani într-o vale, poate supraviețui mai mult de 5 minute, până la desemnarea plutonului de execuție.

Alături de celebrul Raita, ar trebui aliniați în fața tencuielii și cei de la Mediu, și cei de la Garda de Mediu, și în general toate organele care s-au chinuit îngrozitor ca să nu vadă crasa ilegalitate.

Acum Raita a trecut firma pe moaștele lui străbunică-sa și va băga firma în insolvență, să nu plătească nicio amendă. E mișto să fii mare dezvoltator imobiliar într-o țară fără stăpân!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale