Dume de la Ape revine la matcă

Vești bune pentru reprezentantele sexului frumos din Bihor! După o perioadă de un an în care Dorel Dume a prestat pe la ministere la București, s-a întors acasă, mult mai învățat și mult mai bărbat.

Practic prin venirea domniei sale la cârma ABA Crișuri, pe care nu a lăsat-o de fapt din mână niciodată, bietul director Guler a ajuns simplu inginer, pentru că fostul său post i se ocupase între timp de o pupilă a lui Ianoș de la PSD.

Oricum, ar fi fost păcat ca Dume să nu taie panglica la inutilul și costisitorul sediu de pe strada Atelierelor, făcut pentru îndestularea clientelei de partid. Ar fi fost tragic ca iahtul luat pentru, chipurile, inundații să zacă nefolosit prin nu știu ce depozit în loc să fie scos la aer, în prezența șampaniei și a personalului calificat.

Întrebat de Bihorel cu ce ocazie pe la noi, a răspuns obraznic, că e supărat de când l-am făcut cioban. Chit că unui macho acest calificativ nu face decât să-i crească acțiunile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale