Director cu somaţii: Directorul Colegiului Emanuil Gojdu, Florin Nicoară, nu mai vrea să-i apară poza şi numele la ziar

Canicula a produs primele pagube în Bihor: a cedat raţiunea directorului Colegiului Emanuil Gojdu, Florin Nicoară. Supărat pe BIHOREANUL de anul trecut, când ziarul a dezvăluit că părinţii absolvenţilor claselor a XII-a pregăteau cadouri de fiţe profilor, inclusiv carduri cu bani, chestie care însă n-avea de-a face cu conducerea şcolii, directorul a avut o nouă izbucnire săptămâna trecută.

Prin intermediul unui avocat, el a transmis BIHOREANULUI o „somaţie” în care cere ca ziariştii să se abţină pe viitor „de la orice utilizare a imaginii sau a numelui meu”.

De data aceasta, Nicoară s-a supărat pentru că un articol despre petrecerea fastuoasă pe care o pregăteau părinţii micuţilor care au terminat clasa pregătitoare la Colegiul Iosif Vulcan a amintit şi de cazul de anul trecut de la Gojdu, pe care directorul l-ar fi vrut uitat şi îngropat.

Acum, Nicoară pretinde şi ca jurnaliştii să nu mai pomenească nici măcar numele Colegiului Gojdu, decât în articole care vizează exclusiv această şcoală, fără comparaţii cu altele. Dacă nu, ameninţă cu judecata, aşa că Bihorel se pregăteşte de pe-acum de proces.

Totuşi, îi aminteşte profesorului că, până una-alta, e directorul unei instituţii publice de învăţământ, plătit din bani publici şi, dacă nu-i convine să-şi vadă chipul în presă, cea mai simplă soluţie e să renunţe la funcţie, pentru a face loc unui coleg mai fotogenic. Şi mai înţelept…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de calin | 18 iunie 2019 14:40

    corect Bihorel! esti persoana publica iti asumi!nu iti place sa fii pozat ,sau sa ti se expuna magariile….DEMISIA !