Din ţânţar, armăsar: Mașina care face dezinsecția în Oradea, subiect de conspiraţii printre locuitori (FOTO/VIDEO)

Aşteptată cu nerăbdare după o amânare cauzată de contestarea rezultatului licitaţiei organizate de Primărie, operaţiunea de dezinsecţie a oraşului a prilejuit unor orădeni lansarea unei noi teorii a conspiraţiei, cum că utilajul cu care s-au împrăştiat substanţele anti-ţânţari ar fi… suspect.

Motivul l-a prezentat pe Facebook-ul primarului Bolojan un cetăţean pe nume Marian Aurel care, comentând o postare, l-a întrebat pe edil „ce este maşina aia cu un aparat mare care umblă noaptea şi împroaşcă un fel de fum/abur prin oraş”, de ce o face „în toiul nopţii” şi de ce este „ceva necurat la mijloc” fiindcă este „fără pancarte/girofar” şi „nu este nicio autoritate”, deci „e ceva la mijloc 100%”.

Evident, teoria conspiraţionistă a fost preluată şi de alţii, care au confirmat că „ceva nu e în regulă” cu operaţiunea ce decurge #noaptea ca hoţii. Asta mai lipsea, să pună Primăria pe maşina „dubioasă” şi un difuzor care să anunţe scopul operaţiunii în timpul desfăşurării ei: n-ar mai dormi nimeni, dar nu din pricina muşcăturilor de ţânţari, ci a larmei „lămuritoare”.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Revolana | 16 iulie 2017 14:12

    Si pana la urma…ce e acel fum? Ca in nici un caz nu e pentru insecte. Daca ducem „ceva” la un laborator, sigurat e pentru a face rau oamenilor. Pana acuma eu nu am vazut in Oradea sa se faca lucruri de genu asta pentru insecte.

    Ceva e in spatele acestui „fum”… Cineva trebuie sa faca ceva…sa fie anchetati.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale