Din ţânţar, armăsar: Mașina care face dezinsecția în Oradea, subiect de conspiraţii printre locuitori (FOTO/VIDEO)

Aşteptată cu nerăbdare după o amânare cauzată de contestarea rezultatului licitaţiei organizate de Primărie, operaţiunea de dezinsecţie a oraşului a prilejuit unor orădeni lansarea unei noi teorii a conspiraţiei, cum că utilajul cu care s-au împrăştiat substanţele anti-ţânţari ar fi… suspect.

Motivul l-a prezentat pe Facebook-ul primarului Bolojan un cetăţean pe nume Marian Aurel care, comentând o postare, l-a întrebat pe edil „ce este maşina aia cu un aparat mare care umblă noaptea şi împroaşcă un fel de fum/abur prin oraş”, de ce o face „în toiul nopţii” şi de ce este „ceva necurat la mijloc” fiindcă este „fără pancarte/girofar” şi „nu este nicio autoritate”, deci „e ceva la mijloc 100%”.

Evident, teoria conspiraţionistă a fost preluată şi de alţii, care au confirmat că „ceva nu e în regulă” cu operaţiunea ce decurge #noaptea ca hoţii. Asta mai lipsea, să pună Primăria pe maşina „dubioasă” şi un difuzor care să anunţe scopul operaţiunii în timpul desfăşurării ei: n-ar mai dormi nimeni, dar nu din pricina muşcăturilor de ţânţari, ci a larmei „lămuritoare”.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Revolana | 16 iulie 2017 14:12

    Si pana la urma…ce e acel fum? Ca in nici un caz nu e pentru insecte. Daca ducem „ceva” la un laborator, sigurat e pentru a face rau oamenilor. Pana acuma eu nu am vazut in Oradea sa se faca lucruri de genu asta pentru insecte.

    Ceva e in spatele acestui „fum”… Cineva trebuie sa faca ceva…sa fie anchetati.