DIICOT-ul se opune agriculturii intensive!

Scandalos. După ce că o țară cu atât teren arabil ca România importă 80% din legume și fructe, atunci când niște tineri au inițiativă în acest domeniu, se bagă peste ei DIICOT-ul și Poliția.

Cinci tineri, între care și un minor, în loc să stea la păcănele sau să dea în cap cuiva, au lansat o afacere în domeniul plantelor tehnice. Mai exact au înființat o seră pentru creșterea intensivă a canabisului. Și asta în condițiile în care nici n-au apelat la fonduri europene sau la nu știu ce program de start up.

Cu mijloacele lor modeste, cu investiții minime, dar cu multă ingeniozitate, tinerii au reușit o primă tranșă de canabis de 4,5 kilograme, care din păcate a fost recoltată de oamenii legii.

Totuși se impun câteva observații:

  1. Noi îi băgăm la pușcărie pe producători, în vreme ce în alte țări consumul se legalizează.
  2. Ca să scape mai ieftin, arestații pot susține că era pentru consumul propriu, consum planificat pe 300 de ani.
  3. La ce agricultură avem în țară, canabisul e singura cultură care nu are nevoie de subvenții din partea statului.
  4. Poate ei au dorit să le folosească ca plante decorative, că nu arată rău deloc.
  5. La cum se schimbă clima, în 20 de ani la noi numai canabisul se va mai face.

*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale